L3NjaHJpam53ZXJrZXJpag==

SCHRIJNWERKERIJ

houtskeletbouw-3d-design-coenjaerts-nv-limburg
Kwaliteit
Schrijnwerkerij Coenjaerts NV in Hamont-Achel te Limburg kan gegarandeerd een meerwaarde bieden aan uw nieuwbouw-, interieur of renovatieproject. Al 6 generaties lang bieden wij de beste kwaliteit en een service op hoog niveau. Met onze opgebouwde expertise kunnen wij uitgebreid advies geven over de verschillende vakgebieden die we beheersen, gaande van dakwerken, houten buitenschrijnwerk, laag energie- en passiefwoningen in houtskelet tot de volledige interieurafwerking. Tevredenheid van ons cliënteel is onze belangrijkste drijfveer.
houtskeletbouw-innovatie-automatisatie-coenjaerts-nv-limburg
Hout
Het kernbegrip bij Coenjaerts is hout. Het aanbod gaat van daken waarbij men instaat voor de timmerconstructie maar ook de dakwaterafvoer, dakbedekking van hellende daken, dakbedekkingen in zink, koper en platte daken in epdm. Andere vakgebieden zijn houten ramen en deuren, bijgebouwen in hout, tuinkamers, trappen, kasten en keukens op maat gemaakt. Renovaties worden in een totaalpakket aangepakt, gaande van woningen, kantoren, winkels en horeca tot en met het restaureren van geklasseerde monumenten.
energiebewuste-aannemer-hout-laag-engergie-passief-coenjaerts-nv-limburg
Energiebewust
Buitenschrijnwerk in hout, laag energie en passief, onderhoudsarm of onderhoudsvrij worden geproduceerd binnen een eigen ontwikkeld systeem, getest en gelabeld met CE- keuringscertificaten. Tevens is er de mogelijkheid om de buitenzijde van het schrijnwerk in aluminium uit te voeren.
houtskeletbouw-3d-design-innovatie-coenjaerts-nv-limburg
Innovatief
De productie van woningen en projecten in houtskeletbouw worden sinds de stijgende energieprijzen en andere normeringen een steeds belangrijkere activiteit binnen het bedrijf. Deze projecten worden ontworpen of aan de hand van architectuurplannen constructief in 3D uitgetekend, inclusief stabiliteits- en energiepeilberekeningen. Door een eigen ontwikkeld bouwsysteem, bouwen we woningen in laag energie waarmee we passieve waardes halen. Voor de kostprijs van laag energie, bouwen we passieve constructies! Dit alles resulteert in een zéér laag energieverbruik. De BEN 2021 norm wordt nu al ruimschoots behaald door te werken met ons systeem van bouwen. De woningen worden tijdens en na de werken onderworpen aan testen. Bij de oplevering worden de certificaten met garandeerde energiepeilen afgeleverd. We zijn houder van het label energiebewuste aannemer.

RECENTE REALISATIES

houtskelet-energiebewust-bouwen-passief-woning-limburg-wind-%20en%20waterdicht-houtconstructie-totaal%20projecten-
houten%20buitenschrijnwerk%20-%20houten%20-%20houten%20ramen%20en%20deuren%20-%20houten%20ramen%20-%20houten%20deuren%20-%20ramen%20-%20deuren%20
daken
houten-bijgebouwen-poolhouse-seniorenwoning
keukens
woningbouw
houten-poorten-garage-poorten
interieur
gevelbekleding